luni, 17 septembrie 2012

SALATA DE SFECLA ROSIE


O salata foarte simpla, care ne poate bucura ca si garnitura la orice fel principal de mancare clasic sau vegetarian.

Sfecla se curata cu ochiii larg deschisi pentru a ne bucura de minunata ei culoare si textura, se taie cubulete tot cu ochiii larg deschisi pentru a ne lasa patrunsi de armonia naturii.....

SOSUL
-o legatura de patrunjel verde 
-zeama de lamaie
-1-2 linguri de ulei de masline presat la rece
-1-2 catei de usturoi
-sare
-putina apa, daca este nevoie
Aceste ingrediente se mixeaza in blender pana obtinem minunea verde si aromata. In combinatie cu sfecla rosie,  sosul transforma farfuria intr-un adevarat izvor de culoare ce poate fi aplicata cu incredere pe penelul vietii noastre.

Bucuria de a manca ar trebui sa vina din simplu si natural!

4 comentarii:

  1. Tocmai buna aceasta reteta, acum ca vine iarna si avem nevoie de vitamine.

    RăspundețiȘtergere
  2. este delicioasa, si sosul de patrunjel te cucereste...eu il fac destul de des si-l folosesc la f multe salate. Simplu si natural!

    RăspundețiȘtergere
  3. merita incercata salata, iar sosul este unul versatil! spor iti doresc

    RăspundețiȘtergere