SALATA DE SFECLA ROSIE
O salata foarte simpla, care ne poate bucura ca si garnitura la orice fel principal de mancare clasic sau vegetarian.
Sfecla se curata cu ochiii larg deschisi pentru a ne bucura de minunata ei culoare si textura, se taie cubulete tot cu ochiii larg deschisi pentru a ne lasa patrunsi de armonia naturii.....
SOSUL
-o legatura de patrunjel verde
-zeama de lamaie
-1-2 linguri de ulei de masline presat la rece
-1-2 catei de usturoi
-sare
-putina apa, daca este nevoie
Aceste ingrediente se mixeaza in blender pana obtinem minunea verde si aromata. In combinatie cu sfecla rosie, sosul transforma farfuria intr-un adevarat izvor de culoare ce poate fi aplicata cu incredere pe penelul vietii noastre.
Bucuria de a manca ar trebui sa vina din simplu si natural!
Tocmai buna aceasta reteta, acum ca vine iarna si avem nevoie de vitamine.
RăspundețiȘtergereeste delicioasa, si sosul de patrunjel te cucereste...eu il fac destul de des si-l folosesc la f multe salate. Simplu si natural!
RăspundețiȘtergereCe bine arata, incerc si eu
RăspundețiȘtergeremerita incercata salata, iar sosul este unul versatil! spor iti doresc
RăspundețiȘtergere