O zi superba de toamna tarzie (27.11.2011), emotii si sperante. Primele ore ale diminetii s-au scurs cu viteza iubirii (am spalt, am curatat si am aranjat toate fructele, legumele si semintele). Ora 13 a sosit, cursantii au si venit. Totul a decurs intr-o ambianta calda, placuta plina de energii pozitive si creative. Eu m-am simtit extraordinar. Pe cei 13 cursanti minunati i-am simtit aproape de mine, calzi si doritori sa invete, sa impartaseasca si sa daruiasca din cunostintele dobandite.
Cel mai mult ma bucurat faptul ca a doua zi familia Proca din Sibiu mi-a dat de veste ca a preparat lapte de nuci.
Au mai trecut cateva zile si Mihaela, m-a anuntat printr-un email ca a facut ciulamaua de ciupercu si prajitura cu mere, cu care si-a incantat familia.
Intre timp, doamna Maria mi-a cerut sa-i scriu o lista in care sa trec cam tot ceea ce-i nevoie sa avem in bucatarie atunci cand ne hotaram sa adaugam cat mai multa Hrana Vie la meniul zilnic al familie noastre.
Ma declar multumita, mai ales acum cand familia Proca a cerut sfaturi in ceea ce priveste prepararea cipsurilor raw vegan din gulie si a prins a cauta cum sa faca rost de un saculet de stors laptele preparat din nuci si seminte.
Pe scurt cam asta-i ce am avut eu de spus despre primul curs de Hrana Vie de la Rm. Valcea. Amanunte despre retete deocamdata puteti gasi pe grupul de Hrana Vie (fara foc) de pe Facebook
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu