duminică, 1 aprilie 2012

Impresii de la Targul Raw Generation, editia IV, Bucuresti 25.03.2012


Intr-un stil cam timid, imi anuntam si eu participarea la Editia a 4-a a Targului Raw Generation, a trecut asa repede saptamana, ca eu prinsa cu una si cu alta, inclusiv cu Prezentarea de la Congresul National de Medicina Interna (detalii in curand), am amanat scrierea parerilor referitoare la demonstratia de la Targ.
Am primit in seara aceasta un telefon scurt, de la draguta dna dr. Cazan, care sa zic asa repede m-a intrebat ce si cum, si m-a facut sa trec la treaba. Vorbit si povestiti la telefon, trecut repede la scris pe blog, evenimente or sa tot fie, asa ca eu sa ma tin de scris...
Cum a fost la Bucuresti? minunat, multa multa lume, se pare ca 7.000-8.000 de oameni, s-au perindat la acest Targ.
   
  

Eu si Ligia Pop, organizatoarea targului
 

Ramona Colniceanu, ajutorul mea de nadejde
Bucuria a fost si mai mare pentru mine, atunci cand o fosta colega din primii doi ani de facultate m-a sunat sa-mi zica ca a venit la Targ special sa ma vada, ca ma urmareste si ca-i sunt de mare folos o parte din postarile mele de pe blog.
Un alt fost coleg de liceu, a venit sa ma salute chiar in timpul demonstratiei culinare, sotia lui Mihai este interesata de un stil de viata sanatos (felicitari Mihai, felicitari Alina).


Ramona, Marius Proca si Daniel

Si m-am bucurat foarte mult cand, am dat cu ochii de familia Preduca din Valcea (George spuse-se la intalnirea noastra Raw ca nu stie exact daca va ajunge la Targ), ei bine a venit impreuna cu toata familia. A ajuns la Bucuresti si Marius Proca de la Sibiu impreuna cu prietenul sau Daniel. Daniele dragule te asteptam in Valcea la toate intalnirile noastre.
Demonstratia culinara de Hrana Vie a fost una vie, plina de viata, publicul cald, interesat de tot ce "misca" pe masa in materie de raw. Am discutat permanent, ba de una ba de alta, am ramas cu o lista de adrese de email, carora urmeaza sa le trimit toate informatiile promise.
Iata acum si cateva poze de la demonstratia culinara de duminica. Imi sunt asa de dragi  toti oamenii pe care i-am intalnit duminica, si toate trairile pe care le-am petrecut impreuna.

Prima transa, din cele 70 de sarmale, Ramona multumesc pentru indemanare, te-ai descurcat de minune la invelit sarmale
Oameni dragi !

Oameni interesati !

Coltul vesel !

  
Victoras de la Anatecor

Fratele meu, si el mare fan Hrana fara Foc

Va multumesc tuturor pentru caldura si prietenie, si in special Ligiei pentru sansa acordata.  






3 comentarii:

  1. Ce sa mai zic, Marina, BRAVO inca o data si chiar daca nu ne vedem atat de des pe cat mi-as dori, te urmaresc cu mare interes, aici!!!!!!!!!!va pupam!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari pentru eveniment; mi-a placut foarte mult :) pana in ziua aia nu credeam sa mai mananc sarmale vreo data :P Au fost cele mai bune sarmale pe care le-am mancat in viata mea ! Bravooooo !

    RăspundețiȘtergere
  3. multumesc Diana si anonimului drag, sarmalutele sunt cele mai "tari", am cucuerit multa lume cu aceasta reteta, de Paste aveti liber la sarmale, nu ingrasa, nu cresc colesterolul, din contra fac adepti in toata casa.

    RăspundețiȘtergere